Contact

Springplank stopt ermee maar Annebel, Owen en Aniek zijn nog steeds actief in de culturele sector! Dus schroom niet om ons te contacteren! 

Wil je meer van ons weten of heb je een tof idee?
Wij denken graag mee om nieuwe kansen te creëren.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
@spring.plank

 

Annebel Vernooij | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Annebel focust zich nu meer op het creëren van beeldende kunst. Dit doet zij zowel onder haar eigen naam als in het kunstduo Collabsletten. Daarnaast is zij werkzaam als creatief producent en programmeur voor onder andere Sint Maarten Parade en de HKU. 

 

Owen Cicilia | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Owen is actief als creatief producent in de culturele sector en bedenkt o.a. interactieve campagnes voor Theater Utrecht.

 

Aniek Karina | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aniek maakt interactieve belevingsinstallaties en focust zich op de integratie van kunst in verschillende sectoren, zoals o.a de zorg en het bedrijfsleven, met als doel om meer verbondenheid te creëren.